Altılı Masa'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilk yeşil ışık

Altılı Masa'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilk yeşil ışık

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili konuştu.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem mutabakatını imzalayan ve “Altılı Masa”da yer alan partilerden Demokrat Parti’nin genel başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanlığı seçimi için “Siyasi parti liderlerinin aday olmasının doğru olduğu kanaatindeyiz” dedi.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Uysal, “Altılı masanın adayı belli mi? CHP Genel Başkanı adaylığını açıklarsa etnik kökeninden dolayı adaylığı dezavantaj olur mu?" yönündeki bir soruya şu yanıtı verdi:

"İktidarın kimlik sahalarına, mahallelere hapsetme siyaseti dolayısıyla toplumumuzun kimi kesimlerinde gelişen bu endişeleri anlamakla beraber, bu ortak paydada, adayıyla, kadrosuyla, programıyla ortaya koyduğu paket programla bu süreçten başarıyla çıkacağımız kanaatindeyim."

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum