Azerbaycan: 400 askerin olduğu Ermeni taburunu yok ettik

Azerbaycan: 400 askerin olduğu Ermeni taburunu yok ettik

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Ermenistan güçlerine ait bir taburun tamamına yakınının yok edildiği belirtildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden çatışmalarda Ermenistan güçlerine ait bir taburun tamamına yakınının yok edildiği belirtildi.

Bakanlığın açıklamasında Cebrail yerleşimi ekseninde devam eden operasyonlarda Ermenistan ordusuna bağlı 556'ncı taburun imha edildiği belirtildi.

Taburda yaklaşık 400 sözleşmeli askeri bulunduğu ifade edilirken, verilen zayiatın ardından bu askeri birliğin yeniden toparlanmak üzere Ararat kentine dönüş sağladığı kaydedildi.

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, devam eden çatışmalarda Ermenistan güçlerine ait mevzilerin ağır silahlarla ateş altına alındığı yeni görüntüler yayınladı. 

Azerbaycan tarafının yayınladığı görüntülerde Ermeni mevzilerinin topçu atışları ve füzelerle ateş altına alındığı görülüyor:

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.