Bahçeli'den İstanbul Sözleşmesi'nin feshine destek

Bahçeli'den İstanbul Sözleşmesi'nin feshine destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tartışmalı İstanbul Sözleşmesi kararına ilişkin açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurultay’da seçilen merkez yönetim kurulu ile merkez disiplin kurulu asil ve yedek üyelerinin katılımlarıyla düzenlenen toplantı sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada, MHP'nin yönetimini üstlenecek yeni başkanlık divanı üyeleri yer alırken tartışmalı İstanbul Sözleşmesi kararına ilişkin açıklamalarda vardı. 

'İsabetli bir karar'

Bahçeli, İstanbul Sözleşmesi kararına 'isabetli ve hayırlı bir gelişme' dedi.

Kararın iç hukuka ve uluslararası hukuka uygun olduğunu da sözlerine ekleyen Bahçeli, ''İstanbul Sözleşmesi bahanesiyle Türkiye’yi karalama, devamlı kötüleme, hatta bir plan dahilinde toplumsal huzursuzluk sarmalını tetikleyip tırmandırma amaç ve arayışlarında yoğunluk gözlenmektedir. İstanbul Sözleşmesi hakkında derli toplu fikir sahibi olmayan kişi ya da kesimlerin bir kaşık suda fırtına koparma gayretkeşlikleri hem sorumsuzluk, hem de maksatlıdır'' dedi.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.