Bakan Soylu: Önümüzdeki 4.5 yıl seçim olmayacak, 50 yıl sonra bu bir ilk

Bakan Soylu: Önümüzdeki 4.5 yıl seçim olmayacak, 50 yıl sonra bu bir ilk

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini belirterek "Bakın önümüzdeki 4.5 yıl seçim olmayacak Türkiye'de. Tam 50 yıl sonra ilk kez böyle bir şey gerçekleşecek" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Demre ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini belirten Soylu, önümüzdeki 4.5 yıl bir daha Türkiye'de seçim olmayacağını söyledi. Ülkede 1969'dan bugüne kadar 4.5 yıl seçimin olmadığı hiçbir dönem yaşanmadığına dikkati çeken Soylu, ülkenin çok sıkıntılar, dertler yaşadığını söyledi.

Soylu'nun konuyla ilgili sözleri şu şekilde:

"Bunların tezgahları ve oyunları bitmiyor. Az buçuk zayıfa düşersek bu oyunları kat be kat üzerimizde oynayacakları apaçık ortadadır. Kutsallarımıza saldırdılar. Bu ülkede ezanı Muhammedi'yi yasaklamışlardı. Bu millet 50 gramlık oy pusulası ile ezanı Muhammedi'yi aslıyla buluşturdu. Çok uzak değil 28 Şubat sürecinde 20 yıl önce çocuklarımızın 15 yaşından önce Kuranı Kerim okumasını yasakladılar. Okutamazsınız dediler. Bu millet 3 Kasım 2002'de Tayyip Erdoğan'ı iktidara getirdi. Onun da önü açılmış oldu. O da 50 gramlık oy pusulası ile oldu. Yıllarca bir vesayet sistemiyle yönettiler. İstediklerini indirdiler, istediklerini bindirmeye çalıştılar. Şimdi millet 50 gramlık oy pusulası ile hükümet sistemini değiştirdi. Bakın önümüzdeki 4,5 yıl seçim olmayacak Türkiye'de.Tam 50 yıl sonra ilk kez böyle bir şey gerçekleşecek. "

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.