"Berat Albayrak'ın muhteşem dönüşüne hazır olun"

"Berat Albayrak'ın muhteşem dönüşüne hazır olun"

Güneş gazetesi yazarı Kütahyalı, eski bakan Berat Albayrak için çarşamba günü yapılacak AK Parti kongresini işaret ederek, "Berat Albayrak'ın muhteşem dönüşüne hazır olun." dedi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan tartışmalı bir şekilde 8 Kasım 2020'de Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bir açıklamayla istifa eden Berat Albayrak, 4 aydır kamuoyu önüne çıkmadı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Albayrak hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılırken Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan yeni bir iddia geldi.

Berat Albayrak'a yakın isimlerden Kütahyalı, AK Parti'nin çarşamba günü yapılacak kongresini hatırlatarak, "Bakanlık için demiyorum ama Albayrak'ın kongreden sonra dönüş yapacağını tahmin ediyorum. Berat Albayrak'ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na hemen geri döneceğini düşünmüyorum. Ama Berat Albayrak'ın yeniden dönüşü yakındır diye düşünüyorum" dedi.

Cüneyt Özdemir'in YouTube yayınında konuşan Kütahyalı "Berat Albayrak gitti hepsi sattı, kongrede Berat Albayrak muhtemelen kuvvetli dönüş yapacak, o zaman hepsi (AK Parti içindeki bazı isimleri kastederek) yeniden Albayrakçı olur.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.