Bin Selman: Filistinliler çenesini kapatıp sızlanmayı bıraksın

Bin Selman: Filistinliler çenesini kapatıp sızlanmayı bıraksın

Son 40 yıldır Filistinlilere birçok fırsatın sunulduğunu söyleyen Selman, 'Şimdi Filistinliler için teklifleri kabul etme ve anlaşma masasına gelme zamanı.' ifadesini kullandı.

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman, Amerika'da yayın hayatını sürdüren İsrail kanalı Channel 10'a demeç verdi.

Geçtiğimiz hafta ABD'nin New York kentinde düzenlenen 'Yahudi Liderler Toplantısı'na katılan Muhammed bin Selman, Filistin ve İsrail toplumu arasında yıllardır süregelen çatışma ve gerginliğin artık bitmesi gerektiğini söylerken kullandığı ifadeler dikkat çekti. Selman, "Filistinlilerin artık ya barışması ya da çenelerini kapatmasının daha iyi olacağını" belirtti.

Selman şunları dile getirdi:

"Son 40 yıldır Filistinlilere birçok fırsat sunuldu. Ancak onlar tüm önerileri ellerinin tersiyle itti. Şimdi Filistinliler için teklifleri kabul etme ve anlaşma masasına gelme zamanı. Bunların hiçbirini de yapmıyorlarsa çenelerini de kapatıp sızlanmayı bıraksınlar."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.