Çavuşoğlu: Washington Post terör propagandası yapmıştır

Çavuşoğlu: Washington Post terör propagandası yapmıştır

TRT Haber'de gündeme dair soruları yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PKK yöneticisi Cemil Bayık'ın makalesini yayımlayan Amerikan Washington Post gazetesine tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT Haber'de gündeme dair soruları yanıtladı.

Çavuşoğlu, PKK yöneticisi Cemil Bayık'ın ABD'de yayımlanan Washington Post gazetesine yazdığı makale hakkında da konuştu.

Çavuşoğlu'nun konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde: 

Washington Post, herkes ifade özgürlüğü diyor, basın özgürlüğü diyor. Tamam, bu konuda bir sıkıntı yok. Peki terör propagandası ifade özgürlüğüne girer mi diyorsun, hayır girmez diyor. Nasıl oluyor da ABD’nin de terör listesine eklediği PKK’nın azılı teröristinin görüşlerini siz yansıtıyorsunuz? Şöyle sorayım, Washington Post, bugün DEAŞ’ın başındaki Bağdadi’nin makalesini yayınlar mı? Veya El Kaide’nin herhangi bir yetkilisinin makalesini yayınlar mı? Boko Haram’ın bir makalesini yayınlar mı? Onu yayınlamıyorsan yine terör listesinde olan PKK’nın azılı teröristinin makalesini neden yayınlıyorsun. Maalesef bugün dünyanın terörle mücadeledeki içine düştüğü zafiyetin göstergesidir. Washington Post terör propagandası yapmıştır.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.