Çavuşoğlu'ndan CHP ve HDP açıklaması: Seçilirlerse dağlara para gönderecekler

Çavuşoğlu'ndan CHP ve HDP açıklaması: Seçilirlerse dağlara para gönderecekler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu CHP'nin HDP kontenjanından adaylar gösterdiğini ifade etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu CHP'nin HDP kontenjanından adaylar gösterdiğini ifade etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde konuştu. Çavuşoğlu, konuşmasında CHP'nin HDP kontenjanından meclis üyesi ve başkan adayı gösterdiğini söyleyerek, gösterilen adaylar için "Yeni taktikleri budur. Yerleştirdikleri o hainlerle eğer seçilirlerse, oradan dağlara para gönderecekler" ifadesini kullandı. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Gündoğmuş Meydanı'nda konuşan Çavuşoğlu, her seçimin artık kritik değere ulaştığını söyledi. Demokraside çok seslilik olduğunu ve herkesin her göreve aday olabileceğini hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, "Millet ne dediyse biz onları ilgili görevlere aday gösterdik. Küsüp gidenler oldu. Ama unutmasınlar ki; bu trenden inen, bir daha bu trene binemez" dedi. 

"Seçilirlerse dağa para gönderecekler" 

HDP kontenjanından CHP'den meclis üyesi ve başkan adayı gösterdiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Elimizde belgeler var. Çıkıp gerçek olmadığını söylesinler. Bunu neden yaptılar? Önce çukur kazdılar, kendilerine göre kantonlar kurup Kürt kardeşlerimize zulmetmeye başladılar. Biz de tertemiz edip onları çukurlara gömdük. Orada durmadılar, dağlara çıktılar. Orada da inlerine gömdük. Sınırda da çukurlara gömdük. Baktılar, bu şekilde mücadele edemiyorlar. Musluklar kesildi. Yeni taktikleri budur. Yerleştirdikleri o hainlerle eğer seçilirlerse, oradan dağlara para gönderecekler" dedi.

Cumhur İttifakını sadece seçimleri kazanmak için kurmadıklarını belirten  Çavuşoğlu, "Amacımız sadece seçimi kazanmak değil. Beka sorunu var. Onların gözünde beka tehdidi yok. Çünkü PKK ile kol kola girdi. Benim milletim ve ben görüyorum bunları. FETÖ, PKK, PYD, YPG, var da var. Beka derken bundan bahsediyoruz. Türkiye büyüdükçe tehdidin boyutu ve engellemek isteyenlerin sayısı da artacak" diye konuştu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.