Cemile Bayraktar: Oy verdikçe hataları telafi etmeyecekler

Cemile Bayraktar: Oy verdikçe hataları telafi etmeyecekler

Yeni Yüzyıl yazarı Cemile Bayraktar, kişisel Twitter hesabında Cumhur İttifakı için, "Oy verdikçe, kırgınlıklarımızı yuttukça hataları telafi etmeyecekler" dedi.

Yeni Yüzyıl yazarı Cemile Bayraktar, kişisel Twitter hesabında Cumhur İttifakı için "Seçmen tepkisinin birkaç nedenini söyleyeyim; torpil, adam kayırma, ekonomi, maksadını aşacak şekilde partileri terörle ilişkilendirme, medyanın sürekli tek tip haber yapması, ehliyetsizleri göreve getirmeniz" dedi.

Yeni Yüzyıl yazarı Cemile Bayraktar, yerel seçime ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında bazı mesajlar paylaştı.

AK Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifakı'na yönelik olarak bazı eleştirilerde bulunan Bayraktar, şunları kaydetti:

"Şimdi kırgınlık zamanı değil, kırılmayın oy verin diyorsunuz ya, demek ki ‘kırgınlığın' farkındasınız? Bunun yerine ‘Niye kırıldınız?' Diye sormak aklınıza gelmiyor mu? Ya da ‘Şurada şöyle hatalar yaptık, telafi edeceğiz' desenize, insanlar niye kırıldı diye bir düşünün.

Seçimde Cumhur İttifakı çoğunluğun oyunu alır mı alamaz mı bilemem ancak seçmen tepkisinin birkaç nedenini söyleyeyim; torpil, adam kayırma, ekonomi, maksadını aşacak şekilde partileri terörle ilişkilendirme, medyanın sürekli tek tip haber yapması, ehliyetsizleri göreve getirmeniz.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.