CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek: Cumhurbaşkanımız takdir ederse Adalet Bakanı olacağım

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek: Cumhurbaşkanımız takdir ederse Adalet Bakanı olacağım

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olası iktidarında ‘takdir ederse’ adalet bakanı olacağını söyledi.

Diken'de yer alan habere göre Habertürk‘te Hülya Hökenek’in sorularını yanıtlayan Muharrem Erkek, Hökenek’in aday olmadığını hatırlatması ve olası bakanlığını sorması üzerine şu yanıtı verdi:

"Sayın cumhurbaşkanımız Çanakkale’de bize bir sürpriz yaptı. Sayın Ahmet Akın’ı (CHP genel başkan yardımcısı) ve beni işaret ederek Çanakkale ve Balıkesir’in iki bakanı olacağını söyledi. Sayın cumhurbaşkanımız takdir ederse kabinede adalet bakanı olarak görev yapacağız. Bu konuda da ciddi çalışmalar yürütüyoruz."

CHP parti yönetiminden birçok ismin milletvekili adayı olmadığı ve Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi durumunda bakanlık yapmaya hazırlandıkları biliniyordu.

whtspp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.