CHP'den, 'Kılıçdaroğlu tarihin çöplüğünde yerini almıştır' ifadelerine cevap

CHP'den, 'Kılıçdaroğlu  tarihin çöplüğünde yerini almıştır' ifadelerine cevap

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Tarihin çöplüğünde yerini almıştır" ifadesini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Tarihin çöplüğünde yerini almıştır" ifadesini kullandı. 

İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren AK Partili Ünal, "Biz yeni dönemde hiçbir şekilde gerilim, kavga istemiyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu tarihin çöplüğünde yerini almıştır. Artık siyasetin konusu değildir. CHP'nin seçmenlerinin, delegelerin bu durumdan rahatsız olduğunu biliyoruz" diye konuşmuştu.

CHP'li Özel'den AK Partili Ünal'a cevap geldi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Mahir Ünal, sen siyasetin çöplüğünden geri dönüşümle gelmiş bir siyasisin. Sen siyasetin çöplüğünü bilirsin" dedi.

Özel konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 

"Bir de hakkında FETÖ meselesinde konuşulanlar var. Bu ikisi birlikte ya da ikisinden biri. Seni siyasetin çöplüğüne attı zaten Erdoğan. Sen oradan geri dönüşümle kazanıldın, geri dönüşümle geldin. Sen siyaset çöplüğünde martı sesi dinliyordun, çok istedin ne yaptınsa yaptın dombıra dinlemeye başladın. Bu gidişin ve dönüşün şüpheli olduğu nereden belli? Biz giden Mahir Bey'i de dönen kabadayı Mahir Bey'i de biliyoruz. Giden Ünal iyi eğitimli, nazik, centilmen, siyaset dilini kullanmayı başarıyla ortaya koyan biriydi. Yeni gelen kabadayıdan kesme kasap, bir yerlere yaranmaya çalışan Mahir Ünal ise sinirli, kin kusan, küfürbaz, hakaretçi, hadsiz ve çirkefçe ifadeleri gündelik lügati olarak benimseyen bir adam."

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.