CHP'li Öztürk Yılmaz'ın kesin ihracı talep edilecek

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın kesin ihracı talep edilecek

Türkçe ezan tartışmasıyla gündeme gelen ve Kılıçdaroğlu'na "defolup gideceksin" diyen Öztürk Yılmaz'ın partiden kesin ihracı için Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin talep edileceği belirtildi.

Türkçe ezan tartışmasıyla gündeme gelen ve Kemal Kılıçdaroğlu'na "defolup gideceksin" diyen CHP milletvekili Öztürk Yılmaz'ın, partiden kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin talep edileceği belirtildi.

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'la birlikte CHP'nin disiplin gündeminde olan Yılmaz, sevk kararının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben yaptığı açıklamasında "Aşağılık bir işe imza attınız, defolup gideceksiniz; sıkıyorsa at bakalım beni buradan, istifa etmiyorum." demişti. 

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre Yılmaz'ın Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) talebiyle 14 Kasım’da yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında partiden kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevkinin talep edilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.