Öztürk Yılmaz kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

Öztürk Yılmaz kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

Ezanın Türkçe okunması gerektiğini söyleyen ve Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirileriyle gündeme gelen CHP'li milletvekili Yılmaz kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

Ezanın Türkçe okunması gerektiğini söyleyen ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle gündeme gelen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın 'Partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak' ile 'Partinin temel ilkelerine aykırı siyasal çalışmalara ve eylemlere katkıda bulunmak' fiileri nedeniyle 'Gruptan kesin çıkarma cezası' ile tedbirli olarak cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.