CHP'li Tezcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Haddini bil huzur bozma

CHP'li Tezcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Haddini bil huzur bozma

CHP'li Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "15 Temmuz'da kaçtın ama bu defa kaçmaya fırsat bulamazsın” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle eleştirdi. 

Vekil Tezcan sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında, “Diktatörlerin sonu genellikle ülkelerinden kaçmak olmuştur. Haddini bil, huzur bozma” ifadelerini kullandı.

"Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu açıkça tehdit ediyor. Sokak çatışmasını davet ediyor. Saray, siyaseti terörize ediyor. Ama unutmasın ki diktatörlerin sonu genellikle ülkelerinden kaçmak olmuştur. Haddini bil, huzur bozma."

tezcantw.jpg

İstanbul Esenler'de 'millet bahçesi' açılışında konuşan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullanmıştı:

(Kılıçdaroğlu'na) "O televizyon ekranında ne idüğü belirsiz, kendini, haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesiyle iş yapacağını zannediyorsan bu millet 15 Temmuz’da bu meydanları dar etti. Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksın, burası Hollanda değil, Paris değil. Bunu böyle bilesin. Eğer gücün yetiyorsa işte sandık ne yapacaksan gel sandıkta yap. Öyle meydanlarda asla. Buna fırsat vermeyiz gereğini de yaparız."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.