Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM bitmiştir, çökmüştür

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM bitmiştir, çökmüştür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'le ilgili "Olaylar karşısında BM bitmiştir, çökmüştür. Şu anda BM Genel Sekreterine ulaşamıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarıyla ilgili, "Olaylar karşısında BM bitmiştir, çökmüştür. Şu anda BM Genel Sekreterine ulaşamıyoruz." dedi.

Erdoğan şehit aileleriyle yapılan iftar programında konuşma yaptı.

Erdoğan, "Amerikan'ın büyükelçiliğini BM ve uluslararası kurumların kararlarını hiçe sayarcasına Kudüs'e taşıması İsrail yönetimini adeta azdırmıştır. Dünyanın bir başka yerinde yaşansa tüm uluslararası kurumların tüm devletlerin ayağa kalkacağı bu saldırı, İsrail tarafından Filistinlilere uygulandığında maalesef büyük bir aymazlıkla karşılanmıştır. Türkiye'nin girişimleri, İslam coğrafyasındaki mazlum halkların yürek yakan isyanları ve kimi vicdanlı Batılıların itirazları dışında bu trajediye sadece seyirci kalınmıştır. Olaylar karşısında BM bitmiştir, çökmüştür. Şu anda BM Genel Sekreterine ulaşamıyoruz." ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.