Cumhurbaşkanı Erdoğan sıkı bir Telegram kullanıcısı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan sıkı bir Telegram kullanıcısı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram kanalı üzerinden günlük olarak paylaşımlar yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram kanalı üzerinden günlük olarak paylaşımlar yapıyor.

Erdoğan, Telegram uygulaması üzerinden her sabah yaptığı paylaşımla, günlük programına dair detayları takipçileriyle paylaşıyor. 

WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesiyle ilgili güncelleme kararıyla birlikte birçok kullanıcının alternatif mesajlaşma uygulamalarına yöneldiği bir dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan da Telegram kanalı açmıştı.

Erdoğan'ın resmi Telegram kanalı 12 Ocak tarihinde açıldı ve şu an 328 binden fazla takipçisi bulunuyor. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bu sabah Telegram kanalı üzerinden paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Hayırlı sabahlar kıymetli kardeşim. 

AK Parti İl Kongreleri mesaimize devam ediyoruz. Bugün salgın önlemlerine uygun şekilde gerçekleştirilecek Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Yalova il kongrelerimize bu kez Ankara’dan, öğleden sonra saat 1:30’da canlı bağlantı ile katılacağım. 

Akşam 6’da da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek olan Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödül Töreni’nde olacağım. 

Gününüzün güzel geçmesini Allah’tan diliyorum. 

Kalın sağlıcakla..."

Rusya'nın sosyal medya ağlarından VK'nın kurucusu, Telegram'ın mevcut kurucu ortağı olan Pavel Durov, Telegram kanalı üzerinden yaptığı paylaşımda, ülke liderlerinin Telegram kullanmasının kendileri için 'büyük bir onur' olduğunu ifade etmişti. 

Kaynak: Mepa News

tlgrm.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.