Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari'deki patlamaya dair açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari'deki patlamaya dair açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa ziyareti öncesinde Hakkari’deki patlama ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa ziyareti öncesinde Hakkari’deki patlama ile ilgili son rakamı açıkladı. Erdoğan açıklamasında "7 şehidimiz, 25 yaralımız var" ifadesini kullandı.

Erdoğan konuya dair şunları söyledi:

- "7 şehidimiz, 25 yaralımız var. Ağır olan dört yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar. İnşallah tedavilerine burada devam edecek. Rabbimden yaralılarımıza da şifalar diliyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Biraz sonra Fransa Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerine seyahat gerçekleştireceğiz."

- "Milli Savunma Bakanım, Kuvvet komutanlarım hemen oraya gittiler. Tabi gece ciddi bir faaliyet mümkün değildi. Patlamalar devam ediyordu. Bütün gece işi takip ettikleri gibi oradaki generalimiz, generallerimiz ve bütün bu çalışmalarla birlikte devamlı irtibat halinde olduk. Mühimmatın miadının dolması gibi bir şeyin olmadığını savunma bakanım bana bildirdi. Burada sadece top ile alakalı şu anda teknik ekip orada, onların bir çalışması var. O ekip, topla ilgili olarak olumsuz şu veya bu şekilde ne açıklayacak onu bilemiyoruz. Zaten açıkladıkları zaman biz de kamuoyu ile paylaşacağız. Net olarak 'şundandır' deme durumunda değiliz. Çok ciddi şekilde takip ediyoruz, izliyoruz."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.