Cüneyt Özdemir'den Kerem Kınık'a: "Artık bir hiçtir"

Cüneyt Özdemir'den Kerem Kınık'a: "Artık bir hiçtir"

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Kızılay çadırlarının satışı sonrası ortaya çıkan tartışma devam ediyor.

Son olarak Kızılay'ın Ahbap Derneği ve Türk Eczacılar Birliği'ne çadır satışı gerçekleştirdiğini ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyada Türk Kızılayı Başkanı Kerem Kınık'ın istifa etmesi gerektiğini savunan çok sayıda mesaj atılmıştı.

Kerem Kınık ise eleştirileri ve istifa çağrılarını "goy goy" olarak nitelendirmiş ve "çok başarılı işler ortaya konulduğu için" istifayı düşünmediğini belirtmişti.

Türk Kızılayı Başkanı Kerem Kınık son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafının üzerine "yarışmayan bir insanı yenemezsin." yazdı.

eker.png

"Bizim için bir 'hiç'tir"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kerem Kınık'ın bu mesajını alıntılayarak şu tepkiyi gösterdi: 

"Milyonlarca sosyal medya hesabında yas tutuyoruz. Selfie yok, kutlama yok, hiç ama hiçbir şey yok. Kendi resmini paylaşan tek bir kişi var!

Neyin başkanı olur, kimin başkanı olur bilmiyorum ama geçtim çadır satmayı bu resimle bizim için bitmiştir.

Yenildin şampiyon.

Bu adamı bundan sonra hiçbir yayınımıza konuk olarak almayacağız. Kızılay Başkanlığında bir gün bile tutanlara yazıklar olsun…

Bizim için bir ‘hiç’tir."

ekran-resmi-2023-03-01-15-05-56.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.