Dilipak: "FETÖ'cü ve Ergenekoncu'lar giderek güçleniyor"

Dilipak: "FETÖ'cü ve Ergenekoncu'lar giderek güçleniyor"

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında 'FETÖ'cü ve 'Ergenekoncu'ların giderek güçlendiğini ve mevzi kazanmaya çalıştığını belirtti.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Türkiye gündemine değindiği "İstersen sulhu salah, hazır ol cenge" başlıklı yazısında devlet içerisinde kanatların olduğunu ve bu kanatların 'güç kazanmaya çalıştıklarını' öne sürdü.

Dilipak'ın yazısı şu şekilde:

"Bakın bir yandan da hem FETÖ’cüler, hem de Ergenekon’cular, her iki kanat da hem yaralı, hem öfkeli, hem de giderek güçleniyor ve mevzi kazanmaya çalışıyorlar.. ABD PYD’yi okudu üfledi, Amerikan vatandaşı yaptı. Kiminin cebine 'Green Card' koydu, kiminin cebine 'Blackwater' kartı. Kimini paralı asker, kimini istihbarat elemanı gibi kullanıyor. Şimdi, Kürtleri, Arapları, DAEŞ’i örgütlüyor, iteleyerek Türkiye sınırına sürüyor. Rejim de bu oyuna destek veriyor."

'Gidişatın iyi olmadığını' ve Eylül sonu - Ekim başı arasındaki tarihin önemli olduğunu söyleyen Dilipak ayrıca şunları söyledi:

"Ama öte yandan gidişat iyi değil. Gelecek günlerin geçen günleri aratması sürpriz olmaz. Özellikle de Eylül sonu-Ekim başı önemli!? İçimizdeki mafyalaşan siyaset ağaları, haram para ile semiren iş adamı, bürokrat ve politikacı kılıklı birileri yarın işler kontrolden çıkarsa ne ağır bir bedel ödeyeceklerini görüp, son çıkıştan önce bu işlerden vazgeçseler. Yazık ediyorlar, ülkeye millete, kendilerine. Şeytan onları, Allah, Atatürk, cami, cemevi, mektep, çağdaşlık diye kandırmaya devam ediyor. Bize denmedi mi ki, 'Şeytan sizi dünya malı, makamı ve Allah'la aldatmasın' diye! ABD’sinden Siyonist baronlara, o siyaset ve finans oligarklarına, onların içimizdeki işbirlikçilerine, yakın bir zamanda nasıl yıkılacaklarını görecekler. Hem de ansızın!"

Öte yandan, Türkiye'nin savunma sistemini geliştirmesi gerektiğini söyleyen Dilipak, "Bizim yeni enerji kaynaklarına yönelmemiz gerekiyor. Uzun menzilli füzeler denememiz gerekiyor. Karşı ülkelerin sahip oldukları saldırı silahlarına karşı savunma mekanizmaları geliştirmemiz lazım. Onun için de, herkesin bu konuda bir 'Milli Seferberlik' anlayışı ile el ele vermesi gerekiyor" diye yazdı.

Dilipak "İçimizdekilere dikkat edelim, rüzgar ekenler fırtına biçerler" diyerek şunları kaydetti:

"Bu arada 'Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz' derler. Dost görünenlere, kendilerine makam verdiklerimize danışmanlarımıza, içimizdekilere(!?) dikkat edelim. Kim ne ekerse onun karşılığını bulur. Rüzgâr ekenler de fırtına biçerler."

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.