Dilipak'tan yeni parti yorumu: Gerçeğin farkına varıldığında çok geç olabilir

Dilipak'tan yeni parti yorumu: Gerçeğin farkına varıldığında çok geç olabilir

Abdurrahman Dilipak, yeni siyasi oluşumlar ve AK Parti'nin üslubuyla ilgili kaleme aldığı "Siyaset maslahat vesilesidir" yazısında yeni bir söyleme ihtiyaç olduğunu yazdı

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak 23 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan siyasi tablo ile ilgili eleştirilerini bugün yayımlanan "Siyaset maslahat vesilesidir!" başlıklı yazısında sürdürdü, AK Parti'nin söylemini değiştirmesi gerektiğini söyleyip "Lider mutlaklaştırılmamalı" dedi.

Dilipak yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Kimse kimseye kendi zannını dayatmasın, liderini, örgütünü, şeyhini bu anlamda mutlaklaştırmasın. Biz sözü dinleyelim doğrusuna tabi olalım, yanlışına karşı çıkalım. Söyleyen kim olursa olsun! Kimsenin kalbinden geçenleri bilmiyoruz. Kişilerin arkasında birileri var mı, elbette ona da dikkat edelim. O iş ve söz, kimin işine yarıyor, ona da dikkate alalım. Bazen bir gafil, bir hainden daha tehlikeli olabilir. Müminin feraset sahibi olması gerekir. Güzel söz ve hikmetle insanlara hakkı anlatması adil olması, “el emin” olması gerekir. Kiralık kafalar, sosyal medyanın silik yüzlü kiralık trolleri ile “Milli Gladio” mantığı ile karşısındaki herkesi tehdit eden ve aşağılayan bir anlayışla bir yere varamayız! Havayı kokluyorum da, bazı gerçekler Ankara’dan göründüğü, medyada göründüğü gibi değil. Gerçeğin farkına varıldığında ise çok geç olabilir, İmamoğlu örneğinde olduğu gibi!"

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.