Dilipak'tan AK Parti'ye: Listeleri tekrar gözden geçirelim yoksa bu seçimde başarı zor

Dilipak'tan AK Parti'ye: Listeleri tekrar gözden geçirelim yoksa bu seçimde başarı zor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında AK Parti'ye yerel seçimle ilgili uyarılarda bulundu.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında AK Parti'ye yerel seçimle ilgili uyarılarda bulundu. Dilipak "Yanlış adamlara kim kefil oluyor, bu işe aracılık ediyorsa onları da not edelim yoksa bu seçimde başarı zor" dedi.

Dilipak'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Nahl 28’de Azrail’in zulüm yapar halde iken canları alınanlardan söz ederken onlara, “niçin böyle davrandıkları” sorulduğunda “Biz hiçbir kötülük yapmıyorduk ki” diyeceklerdir. Hani onlara “bozgunculuk yapmayın” denildiğinde de “Biz ancak ıslah edicileriz” diyorlardı da, Kur’an onlara “Siz bozguncuların ta kendilerisiniz” (Bakara 11)  diyordu ya! Onların iyi niyetleri vardı! Toplumu ıslah edeceklerdi!? Şeytan onları kandırmıştı. Yaptıklarının farkında değillerdi. Unuttukları bir şey vardı: “Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşeli idi”. 

Onun için “Kitap” bizi “Şeytan sizi Allah’la aldatmasın” diye uyarıyordu. Nerdeyse il adaylarının çoğu belli oldu. İlçeler var. Belediye Meclisleri var. Belli bir özen yok değil, güzel, doğru isimler de var, ama yanlış isimler de var. Vakit çok geç olmadan lütfen listeleri tekrar gözden geçirelim.. Yanlış adamlara kim kefil oluyor, bu işe aracılık ediyorsa onları da not edelim. İlçe ve belediye meclisleri için de aynı şekilde hassasiyet gösterelim inşallah. 

Yoksa bu seçimde başarı zor! "

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.