Dilipak: Kaşıkçı sütten çıkmış ak kaşık değildi

Dilipak: Kaşıkçı sütten çıkmış ak kaşık değildi

Akit gazetesi yazarı Dilipak, Kaşıkçı olayıyla ilgili, "Kaşıkçı’nın 'sütten çıkmış ak kaşık olmadığını' da belirtmeden geçmeyeyim. Aslında daha turpun büyüğü heybede." şeklinde konuştu.

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı ile ilgili yazdığı yazısında, "Kaşıkçı’nın 'sütten çıkmış ak kaşık olmadığını' da belirtmeden geçmeyeyim. Aslında daha turpun büyüğü heybede!" ifadelerini kullandı.

"Kaşıkçı, derin hesaplaşmada devede kulak bile değil"

Dilipak, Kaşıkçı olayının medya tarafından sulandırıldığını ve polisiye bir macera filmi tadında işlendiğini belirterek, "Hani McKinsey Suudi Arabistan için 2030 planı hazırlıyordu! Sahi Trump, 'Biz olmasak 15 gün o koltuklarda oturamazsınız' derken neyi kastetmişti. Peki koruyorlardı ise, ne oldu da birden her şey altüst oluverdi? Bir diğer soru şu: Sıradaki ülke hangisi" diye sordu. "Kaşıkçı, derin hesaplaşmada devede kulak bile değil. Herkesin gözünde bir 'orta oyunu' oynanıyor. 'Cambaza bak, cambaza!' hikayesi yani. Kaşıkçı, aslında bir ABD-İngiltere 'vekalet savaşı'nın kurbanı olmuştu. Biz bu hesaplaşmada nerede duruyoruz? Eğer bu kirli oyunu deşifre etmeyecek olursak, mayınlı tarlada top oynar durumuna düşeriz." 

"Kaşıkçı’nın 'sütten çıkmış ak kaşık olmadığını' da belirtmeden geçmeyeyim"

Cemal Kaşıkçı olayının son değil, başlangıç olacağını savunan Dilipak, "Bakalım 6 Kasım’da ABD’de ne olacak. Bu açıdan önümüzdeki 10 gün son derece önemli. Görünen o ki, Trump Rahip Brunson ile yakaladığı rüzgarı Kaşıkçı olayı ile kaybetti. Kaşıkçı’nın 'sütten çıkmış ak kaşık olmadığını' da belirtmeden geçmeyeyim. Aslında daha turpun büyüğü heybede!. Dünya derin devleti önümüzdeki 2 ay içinde Blockchain ile Dolar ve Euro’nun, Sterlin’in, FED ve LİBOR, IMF ve Dünya Bankası konusunda bir karar verecek" değerlendirmesinde bulundu.  

Dilipak'ın yazısının tamamı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.