Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan'da

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan’a ziyaret gerçekleştirdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan’a ziyaret gerçekleştirdi. Bakanlık tarafından yapılan bilgilendirmede Bakan Çavuşoğlu’nun Azerbaycan’a gittiği belirtildi.

Ziyarete ilişkin olarak bakanlık açıklamasında “Sayın Bakanımız, 6 Ekim 2020 tarihinde Azerbaycan’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir. Ziyaret sırasında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilmesi öngörülen Sayın Bakanımız, mevkidaşı Ceyhun Bayramov’la, Yukarı Karabağ’daki son durum ile güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunacaktır” denildi.

Çavuşoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Can Azerbaycan’daki kardeşlerimize devletimizin ve milletimizin desteğini ve dayanışmasını göstermek için Bakü’deyiz" ifadelerine yer verdi.

Türkiye, son günlerde çatışmalara dönüşen Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki gerginlikte Azerbaycan’ın yanında olduğunu dile getiriyor.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.