Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 29 Ekim kutlaması

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 29 Ekim kutlaması

Diyanet İşleri Başkanlığı, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajda, "Milletimizin esarete ve baskılara hiçbir zaman teslim olmayacağının en açık nişanesi olarak bugün 98. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti, varlığını ve birliğini bu inançla ilelebet koruyacaktır" ifadesi kullanıldı.

"Bugün bizlere düşen en büyük sorumluluk, uğruna milli mücadele verdiğimiz ve bizi biz yapan tüm değerlerimizi, inancımıza, ecdadımıza ve aziz şehitlerimize vefanın bir gereği olarak var gücümüzle korumak ve en iyi şekilde geleceğe taşımaktır." ifadesinin yer aldığı mesajda, şunlar kaydedildi:

"Bu vesileyle bağımsızlık mücadelemize önderlik ederek Cumhuriyet'imizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle yad ediyoruz. Milli Mücadele kahramanlarımıza, vatan ve mukaddesat yolunda canını feda eden tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Cenabıallah'tan rahmet diliyoruz. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, bu güzel vatanda birbirimize kenetlenerek ilelebet özgürce ve kardeşçe yaşamayı bizlere nasip etmesini Yüce Rabb'imizden niyaz ediyoruz"

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum