Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Beşar Esed ile görüşecek

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Beşar Esed ile görüşecek

Doğu Perinçek liderliğindekii Vatan Partisi heyeti yakın zamanda Beşar Esed ile üst düzey görüşmelerde bulunacak.

Türkiye'de son dönemde ortaya çıkan Esed rejimi ile barışma ve uzlaşı girişimleri yankı bulmaya devam ediyor.

Son olarak Vatan Partisi Esed rejimi ile görüşmelerde bulunulacağını açıkladı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, partiye yakın Ulusal Kanal'a yaptığı konuşmada, parti lideri Doğu Perinçek öncülüğünde bir heyetin önümüzdeki günlerde Suriye'nin başkenti Şam'a bir ziyaret gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bursalı, 10 ila 15 gün içerisinde gerçekleşmesi planlanan ziyaret kapsamında Doğu Perinçek liderliğindeki Vatan Partisi heyetinin Beşar Esed ile üst düzey temasta bulunacağını söyledi.

Yakın zamandan AK Parti'den ayrılarak Vatan Partisi'ne katılan Ethem Sancak'ın da Suriye'ye giden heyette yerini alması bekleniyor.

Ziyaretin tam tarihinin önümüzdeki günlerde belli olacağı aktarılıyor.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'nın Ulusal Kanal'a yaptığı konuşma şu şekilde:

"Vatan Partisi önümüzdeki 10-15 gün içerisinde, Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek başkanlığında Suriye'yi ziyaret edecek ve Suriye'de en üst düzeyde görüşmelerini yapacak Sayın Beşar Esad'la. Heyetimiz de Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Sayın Ethem Sancak ve yine partimizden yetkililer ve önemli isimler yer alacak. Ayrıntılı takvimi önümüzdeki günlerde açıklayacağız ama 10-15 gün içerisinde bu ziyaret Şam'a yapılacak."

Kaynak: Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum