"Elon Musk, Twitter'ın tamamını satın almak üzere"

"Elon Musk, Twitter'ın tamamını satın almak üzere"

Wall Street Journal gazetesi Musk'ın ileriki haftalarda Twitter'ı tamamen satın almak üzere olduğunu belirtti.

Sosyal medya devi Twitter'ın yönetim kurulunun ABD'li milyarder Elon Musk ile dün bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Görüşme kararının, Twitter hissedarlarının, Musk'ın teklifinin konuşulması konusunda şirkete baskı yapması sonrasında alındığı belirtildi.

ABD merkezli Wall Street Journal anlaşmanın yakın olduğunu söyleyip, satın almanın bu hafta içinde gerçekleşebileceğini öne sürdü. Ülke basınında çıkan haberlere göre, konu ile ilgili konuşan kaynaklar, görüşmede Musk'ın sosyal medya devini toplam 43 milyar dolara alma teklifinin ele alındığını söyledi.

Kaynaklar, Twitter'ın Musk ile bu görüşmeyi gerçekleştirmesinin, satın alma işlemi için onay verdiği anlamadığına gelmediğini ve opsiyonları değerlendirdiğini söyledi.

Süreç

Daha önce Twitter'da yüzde 9.2'lik hisse satın alan Musk, 14 Nisan'da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) yaptığı bildirimde, Twitter'ın tamamı için hisse başına 54.20 dolarlık teklifte bulunmuştu.

Kaynak: Duvar, Mepa News

katki.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.