Erdoğan: Başkonsolosluk yetkilileri 'buradan çıktı' diyerek kendini kurtaramaz

Erdoğan: Başkonsolosluk yetkilileri 'buradan çıktı' diyerek kendini kurtaramaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kayıp gazeteci Kaşıkçı ile ilgili olarak, "Başkonsolosluk yetkilileri 'buradan çıktı' demekle kendini kurtaramaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolması) Bu süreci takip etmek, kovalamak bizim hem siyasi hem insani görevimizdir." dedi. 

"(Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolması) Başkonsolosluk yetkilileri 'buradan çıktı' demekle kendini kurtaramaz." diye konuştu. 

Başkan Erdoğan, Gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolmasına ilişkin, "Havaalanın giriş-çıkışları inceleniyor. Giriş çıkışlarda Suudi Arabistan'dan gelen bazı kişiler var. Bunlarla ilgili Başsavcılık her türlü çalışmasını, araştırmasını, her şeyi yapıyor." bilgisini paylaştı. 

"AB'ye üyelik' Evetse evet, hayırsa hayır. Samimi olmak lazım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Türkiye'nin AB'ye üyeliği) Evetse evet, hayırsa hayır. Samimi olmak lazım. Alacaksınız sinyallerini verin, almayacaksanız bunu da söyleyin" şeklinde konuştu. 

Başkan Erdoğan, Türkiye'nin AB'ye üyeliğine yönelik "Şu anda sabır noktasındayız, sonu hayır olur diyorum." dedi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.