Erdoğan: Batı teröristlerin yanında yer aldı

Erdoğan: Batı teröristlerin yanında yer aldı

TRT World Forum'un özel açılış oturumunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Tüm Batı teröristlerin yanında yer aldı' ifadelerini kullandı.

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen TRT World Forum'un özel açılış oturumunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözlerine Barış Pınarı Harekatını protesto amacıyla foruma gelmeyenleri eleştirerek başladı.

"Forum'a gelmeyenlerin terör örgütlerine destek verdiklerini düşünüyorum"

Erdoğan, "Buraya gelip konuşma yapmaktan vazgeçenlerin terör örgütlerine destek verdiklerini düşünüyorum. Bu tiplerin teröre karşı olduklarını hiçbir yerde anlatmalarına gerek yok. Eğer karşıysan işte platform burası, gelirsin burada teröre karşı olduğunu bütün her şeyiyle ortaya koyarsın." dedi.

"Tüm Batı teröristlerin yanında yer aldı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "Tüm Batı teröristlerin yanında yer aldı" diyerek sözlerine şöyle devam etti ; Bu mücadeleyi tek başımıza yürütüyoruz. Uluslararası toplumdan güçlü bir duruş sergilemesini beklerdik. Derin hayal kırıklığı içindeyiz. Derin bir üzüntü içindeyiz. Tüm Batı teröristlerin yanında yer aldı ve hepsi birlikte bize saldırdı. NATO ve AB dahil. Hani siz teröre karşıydınız ? Ne zamandan beri terörle beraber hareket etmeye başladınız. Bu nasıl bir iştir, nasıl bir akıl tutulmasıdır? Teröre karşı olanlar bunun ispatını yapmak zorundadır."

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.