Erdoğan: Bu köpekler parası bol olanların köpekleri

Erdoğan: Bu köpekler parası bol olanların köpekleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Gerçekten bugün Gaziantep bir başka. Dışarda da 10 binlerce Gaziantepli bizi bekliyor. Hemen konuşmaya başlayıp onları da bekletmeyeceğiz. Kuruluşundan bu yana Gaziantep teşkilatında yer alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dava o dava erlerini cennetine kabul etsin. Bu eser ve yatırımların hayata geçmesine destek olan herkese teşekkür ediyorum."

"Elbette 81 vilayetimizi eşit şekilde seviyoruz. Gölgelerin üzerimize en çok geldiği zamanda güneşin doğuşuna binlerce kez şahit olduk. Bize oy verse de vermese de 84 milyonun her bir ferdini bağrımıza basıyoruz. Ancak tarihiyle kahramanlık hikayeleriyle Gaziantep'in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri bulunuyor. Antep, ezan ve bayrak uğrunda 6 bin 317 yiğidini toprağa vermiş kahraman ve cefakar bir şehirdir. Antep ayrıca 2002'den beri bizimle yol yürümüş vefakar bir şehirdir."

"Gençler, arkadaşlarınıza şunu söyleyin korona salgını sürecinde onlar hastayı yatıracak yatak bulamazken sadece İstanbul'da dört hastane yaptık. Ama bay Kemal şehir hastanesinin bütçedeki yerini soruyor. Sen ne anlarsın bütçeden bütçedeki kalemden. Gitti Merkez Bankası'nı ziyaret etti. Yav orası bağımsız olmasa seni oraya sokarlar mı? Böyle bir kuruluş sana brifing veriyor, çıkıyorsun dışarıda bunu paylaşıyorsun. Sende bir kere haysiyet yok."

"Asiye yavrumuzu maalesef pitbull köpekleri parçalama noktasına getirdi. Yavrumuzu ambulans uçakla Antalya'ya naklettik. Gereken her şey yapılacak. Babasını da kapıcı olarak çalıştığı yerden alıp ideal bir yere çalışmak üzere sevk ediyoruz. Asiye paramparça oluyor, babayı nasıl kandırırız derdindeler. Kandıramayacaksınız, bunun bedelini ödeyeceksiniz. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri."

"Muhalefetin Türkiye'ye gösterebileceği bir vizyon yok. Dertleri ve hayalleri yok. Tek gayeleri yalan. Kendi çıkarları ve ikballeri uğrunda çiğnemeyecekleri değer yoktur."

wp-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.