Erdoğan Hamas lideri Heniye ile telefonda görüştü

Erdoğan Hamas lideri Heniye ile telefonda görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Birim Başkanı İsmail Heniye ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkanı İsmail Heniye’ye tıbbi yardımın önümüzdeki hafta kendilerine ulaşacağını bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, Erdoğan, Heniye ile yaptığı telefon görüşmesinde, Türkiye’deki Filistinlilerin yurtlarına dönüş meselesini takip ettiğini bildirdi. 

Hamas'ın açıklamasına göre Heniye, Erdoğan’ın Ramazan ayını kutladıktan sonra 'bu mübarek ayın korona salgınından bir an önce kurtulmalarına ve Mescidi Aksa’da birlikte namaz kılmalarına vesile olmasını' diledi.

Heniye, Erdoğan’ı özellikle Filistin meselesiyle ilgili olan siyasi gelişmelerden haberdar etti. 

İsmail Heniye, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, koronavirüsünün yayılmasına karşı Filistin halkına verecekleri tıbbi ve insani yardım için teşekkür etti.

haber-altliklari-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.