Erdoğan: Katar ile ilişkiler güçlenerek devam edecek

Erdoğan: Katar ile ilişkiler güçlenerek devam edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'dost ve kardeş ülke Katar ile ilişkilerin birçok alanda güçlenerek devam edeceğini' söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şeyh Hamed Al Sani ve Katar halkına Türkiye'nin yanında durdukları için milletim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, çalışma ziyareti için Türkiye'ye gelen Katar Emiri Hamed el Sani ile çok verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el Sani'yi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Erdoğan, "Şeyh Hamed Al Sani ve Katar halkına Türkiye'nin yanında durdukları için milletim adına teşekkür ediyorum. Dost ve kardeş ülke Katar ile ilişkilerimiz birçok alanda güçlenerek devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.