"Türkiye'de çeşitli sektörlere yatırım yapacağız"

"Türkiye'de çeşitli sektörlere yatırım yapacağız"

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı, Türk ekonomisine güvendiklerini ve Türkiye'de çeşitli sektörlere yatırım yapacaklarını söyledi.

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim el Sani, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Almanya-Katar Ticaret ve Yatırım Forumu'nda yaptığı açıklamada Türk ekonomisine güvendiklerini ve çeşitli sektörlere yatırım yapacaklarını söyledi. 

Katar’ın uzun zamandır Türkiye’de yatırımcı olduğunun altını çizen Casim el Sani, “Biz Türk ekonomisinin temellerinin sağlam olduğuna kesinlikle inanıyoruz. Ekonomilerde bazen aşağı yukarı hareketler olabilir. Önemli olan ekonominin temelleridir ve bu alana bakmak lazım. Biz Türk ekonomisine güveniyoruz. Bu yüzden de Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, 15 milyar dolar doğrudan yatırım paketi açıkladı. Biz aynı zamanda yatırımlarımızı çeşitlendirerek yapıyoruz. Türkiye’de yatırımlarımızı çeşitli sektörlere yapacağız. Türkiye ile Katar uzun yıllardır dost ve dost kalmaya devam edecek.” diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.