Erdoğan, Putin görüşmesi için tarih verdi

Erdoğan, Putin görüşmesi için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ağustos ayında Türkiye'yi ziyaret edeceğini söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Yerel seçim

Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerim, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız tüm Türkiye'de hazırlanan plana göre çalışmalara başladılar. Türkiye'yi tarıyoruz, taramaya devam edeceğiz. Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak.

Putin'in Türkiye ziyareti

Henüz tarih netleşmedi. İstihbarat Başkanım, Dışişleri Bakanım gerekli görüşmeleri yapıyor. Görüşmeleri yapıyorlar, görüşmeler çerçevesinde Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşecek.

Afrika'ya tahıl sevkiyatı

Biz Rusya ile aynı çizgideyiz, Karadeniz Koridoru'ndan gelecek tahılların una çevrilmesi ve az gelişmiş ülkelere naklini gerçekleştireceğiz. Fakir ülkelere bu yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Fransa'nın yaptığı ilk iş bu değil, Ruanda'da Mali'de yaptığı uygulamalar dünyanın bütün kayıtlarında mevcut. Altın sevkini uranyum sevkini tamamen Fransa'ya durdurdular. 

İlk kadın amiral

Bu atamadan çok mutlu oldum. Böyle bir kızımın amiralliğe terfi etmesi çok mutlu etti. İlk defa silahlı kuvvetlerde böyle bir kızımızın albaylıktan amiralliğe terfi etmesi ayrı bir güzellik. Kendisini tebrik ediyorum.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.