Erdoğan Putin'in ardından Zelenskiy ile mi görüşecek?

Erdoğan Putin'in ardından Zelenskiy ile mi görüşecek?

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rus lider Putin'le bir araya gelen Erdoğan'ın Zelenskiy ile görüşmesi ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus lider Vladimir Putin ile bir araya gelmesinin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüşmesini beklediğini söyledi.

Dmitro Kuleba Kiev'de yaptığı açıklamada "Erdoğan'ın Putin'le yaptığı görüşmeden çıkan sonuçlara dayanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Başkanı Zelenskiy arasında bir temas kurulacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kuleba ayrıca "Devlet Başkanı Zelenskiy ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki ilişkilerde güven söz konusudur." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Putin ile yaptığı görüşmede "Türkiye-Rusya ilişkilerinde çok çok farklı bir dönemdeyiz." demişti.

Erdoğan ayrıca Türkiye-Rusya arasındaki ilişkilerde özellikle şu andaki dış ticaret hacminin 62 milyar dolar olduğunu ve hedefin 100 milyar dolar olduğunu belirtmişti.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.