Erdoğan: Sosyal medya tam bir çöplüğe döndü, Türkiye buna teslim olmayacak

Erdoğan: Sosyal medya tam bir çöplüğe döndü, Türkiye buna teslim olmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Sosyal medya tam bir çöplük, tam bir başıboş mecra haline dönüşmüş durumda. Buna izin vermeyeceğiz' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi açılış töreninde konuştu.

Sosyal medyanın çöplüğe dönüştüğünü belirten Erdoğan, buna müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Erdoğan "İnternetin sorunlu değil sorumlu kullanılmasına giderek daha çok önemli hale gelmeye başladı. Teknoloji bağımlılığı bu tehditlerden yalnızca biridir. Günümüzde teknoloji bağımlılığı sebebiyle adeta modern kölelere dönüşen yığınlarla karşı karşıyayız. Biz çevremize baktığımızda modern köleler değil, teknolojiyi bilinçli, kullanan özgür bireyler görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Sosyal medya tam bir çöplük"

"Sosyal medya bu bakımdan tam bir çöplük, tam bir başı boş mecra haline dönüşmüştür. Türkiye, insanların taciz edildiği, dolandırıldığı, lince tabi tutulduğu böyle bir sanal dünyaya asla teslim olmayacak. Gerçek hayatta suç olan her şeyin internet ortamında da aynı karşılığı bulması şattır.

Bizim gerçekten üretken, kabiliyetli, cevval gençlerimiz var. Gençlerimizden internetin sağladığı imkânları en iyi şekilde kullanarak doğru ve faydalı içerik üretiminde öne çıkmalarını bekliyoruz. Gençlerimizin internetten elde ettikleri bilgiyi ürüne dönüştürerek gösterdikleri çabaları destekleyeceğiz."

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.