Erdoğan: Tüm FETÖ'cülere sesleniyorum, artık sonunuz geldi

Erdoğan: Tüm FETÖ'cülere sesleniyorum, artık sonunuz geldi

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm FETÖ'cülere sesleniyorum, artık sonunuz geldi. Gidecek yeriniz, atacak adımınız kalmadı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler" adlı sempozyumda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, "Tüm FETÖ'cülere sesleniyorum, artık sonunuz geldi. Gidecek yeriniz, atacak adımınız kalmadı" dedi.

Erdoğan, şu şekilde konuştu: 

"Buradan ülkemiz içindeki ve dışındaki tüm FETÖ'cülere sesleniyorum. Artık sonunuz geldi, gidecek yeriniz, atacak adımınız kalmadı. Başınızdaki Feto denen adamın arkasındakiler, ne zamana kadar arkasında durur bilemem, ama eninde sonunda o da gelecek. Cezaevlerinde olup da hala esip gürleyen örgüt mensuplarının yaptıkları iş, mezarlıkta ıslık çalmaya benziyor. Hemen her gün bir başka ülkeden iş birliği çağrısı alıyoruz. Dünyada saklanacak hiçbir yerleri kalmayana kadar peşlerinden gideceğiz."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.