Erdoğan: Ülkemiz demokrasisini yasaklardan baskılardan kurtardık

Erdoğan: Ülkemiz demokrasisini yasaklardan baskılardan kurtardık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan, "Ülkemiz demokrasisini yasaklardan, baskılardan, zulümlerden kurtardık" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Birileri yıllarca milletin içine nifak sokmaya çalıştı, nicelerinin hayatı karardı. Mahalleleri birbirinden ayırmak için çukurlar kazdılar, tüneller açtılar. İnsanlarımızın mahremlerine girdiler."

"Van bu vahşeti iyi bilir. Van'da da anaları ağlatan, çocukları öksüz bırakan bunlar oldu. Hâlâ aynı alçaklıkları yapmanın peşindeler."

"Türkiye'de kim hak ve özgürlükler kısıtlanıyor diyorsa bu doğru değil. Bir daha hiçbir güç Türkiye'yi yeniden terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline getiremeyecektir."

"Yıkmaya değil inşa etmeye talibiz"

"Türkiye'de kim hak ve özgürlükler kısıtlanıyor diyorsa bu doğru değil. Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz. Bu ülkeye yıkım değil inşa ekibi lazım. 17 yıldır ülkemizi eser ve hizmetlerle nasıl donatmışsak bundan sonra da aynı şekilde dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için sizlerden destek bekliyoruz. Ülkemizi şaha kaldırmak için sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. 31 Mart gecesini çok yakından takip edeceğim."

"Ülkemiz demokrasisini yasaklardan, baskılardan, zulümlerden kurtardık. Ülkemizdeki tüm kesimler gibi Kürt kardeşlerimizin hem geri kalmışlık hem hak ve özgürlükler noktasındaki sorunlarını çözmek için çok çalıştık. Öyle ki daha önce hiç kimsenin adını bile anmaya cesaret edemediği reformları, her türlü riski göze alarak kısa süre içerisinde hayata geçirdik."

"CHP, HDP, sözde İYİ Parti ve ne yazık ki adı Saadet ama kendisinin Saadet olmadığı parti bitmiş tükenmiş bunlar. Öyle bir ittifak ki Van’da Diyarbakır’da İstanbul’da Ankara’da başka konuşuyorlar."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum