Erdoğan: Seçimde ortaya çıkacak bir açıklıkta ülkemizle hesabı olanlara gün doğar

Erdoğan: Seçimde ortaya çıkacak bir açıklıkta ülkemizle hesabı olanlara gün doğar

Konya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Seçimde ortaya çıkacak bir açıklıkta, ülkemiz ve milletimizle hesabı olanlara gün doğar' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Konya'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Miting esnasında Erdoğan, Yeni Zelanda'da düzenlenen cami saldırısının görüntülerini flu bir şekilde yeniden vatandaşlara izletti.

Peters 'Türkiye'nin görüntüleri yayınlamaması gerektiğinin farkına vardığını' söylemişti

İslam İşbirliği Teşkilatı Komite Toplantısı'na katılan ve burada Erdoğan'la görüşen Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters "saldırının görüntülerine mitinglerinde yer vermemesi konusunda ise bir talep dile getirmediğini çünkü bu durumun zaten sona erdiğinin farkına vardığını" söylemişti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

— Seçimde ortaya çıkacak bir açıklıkta, hala ülkemiz ve milletimizle hesabı olanlara gün doğar.

— Avustralya'da konuşan teröristin Türkiye'de de bir benzeri var.

— Cumhurbaşkanına iftira atamazsın. Denizli gibi yerde halka terörist dediğimi söylüyor. Bunlar daha iyi günlerin. Asıl fatura sana kesilecek.

— AK Parti hiçbir zaman geçmişte örnekleri görülen ve tarihe gömülen kimliksiz, kişiliksiz, vizyonsuz partilerden birine dönüşmeyecek.

— Trump Golan Tepeleri İsrail'in diye açıklama yaptı. Sayın Trump, tarih bilinci çok önemli, bunu yenilemeniz lazım. Golan'la ilgili BM kararları var. Sonuna kadar Golan Tepeleri'nin takipçisi olacağız.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.