Erdoğan'dan F-16 açıklaması: Bize sinyal çakanlar var

Erdoğan'dan F-16 açıklaması: Bize sinyal çakanlar var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cami çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan'ın ifadelerinden öne çıkanlar şu şekilde:

DEAŞ ile ilgili dünyada en kararlı, en geniş operasyonları yürüten Milli İstihbaratımız oldu, İçişleri Bakanlığımız oldu, Silahlı Kuvvetlerimiz oldu. Batı'nın, DEAŞ'la ilgili bugüne kadar sağlıklı bir operasyonu, mücadelesi olmadı. Sadece bu işin lafını yapıyorlar. Yaptıkları başka herhangi bir şey yok. SDG konusunda maalesef Amerika'nın bugüne kadar attığı yanlış adımlar devam ediyor."

ABD ile F-16 meselesi

"Temenni ediyorum ki bu ilişkide Amerika bizi farklı yollara sevk etmesin. Kastım, dünyada savaş uçaklarını satan yer sadece Amerika değil. İngiltere satıyor, Fransa satıyor, Rusya satıyor. Her yerden bunu temin mümkün ve bunun için de bize sinyal çakanlar var."

Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreni

"İngiltere'ye taziye mesajımı sosyal medyadan gönderdim. Programlarım el verirse törene katılmayı düşünüyorum. Kendisini tanıyorum, görüşmemiz oldu. Fırsat bulabilirsek katılmayı düşünüyoruz."

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.