Erdoğan'dan teşkilata 'MHP' talimatı

Erdoğan'dan teşkilata 'MHP' talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti teşkilatına verdiği talimatta MHP ile ilgili söylemlerinde sert olmamalarını söylediği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu.

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in haberine göre, toplantının basına kapalı bölümünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alınmasına rağmen MHP ile milli meselelerde Cumhur İttifakının devam ettiğinin altını çizerek; ayrı fikir ve düşünceler olsa da ulusal meselelerde devletin bekası adına milli birliğin varlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, toplantıya katılan il başkanlarından, kadın adaylara karşı tavırlarına son derece dikkat etmelerini istedi.

Erdoğan'ın "Kadın adaylara karşı teşkilat garip davranışlar içine girmesin. Seçimlere kadın adaylara ehemmiyet verilecek. Kadın adaylara daha çok yer verin. Onlara öncelik tanıyın." dediği belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.