AK Parti ile MHP ittifakı çöktü mü?

AK Parti ile MHP ittifakı çöktü mü?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Cumhur İttifakı duruyor, yerel seçimlerde ittifak yok" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak arayışlarının kalmadığını söyledi.

Bahçeli daha sonra "Cumhur İttifakı devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Görüş farklılıklarımızın Cumhur İttifakı'na gölge düşürmesini istemeyiz. Yerel seçimlerde herkes kendi yoluna" diye konuştu.

Bugün partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiçbir ittifak bir tarafın reddedilmesiyle, yok sayılmasıyla ayakta kalamayacaktır. Hiçbir ittifak daha diğer tarafın dayatmasıyla, parmak sallamasıyla yaşamayacaktır. Hiçbir ittifak çatladı, çatlıyor ihbarlarıyla, şartların kollanmasıyla varlığını devam ettiremeyecektir. AK Partisi içinde ittifakı dinamitlemek isteyenler taklalar atabilirler" dedi.

Devlet Bahçeli, "Zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı olmayacaktır. Oyalanmaya, umutlarla oynamaya lüzum da yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.