Özhaseki: Erdoğan ile Bahçeli Ankara'da ortak miting yapacak

Özhaseki: Erdoğan ile Bahçeli Ankara'da ortak miting yapacak

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ankara'da ortak miting yapacağını açıkladı.

CNN Türk televizyonunda konuşan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara için planladığı projelerden bahsederken, "Elbette projelerimiz var. Bizim çocukluğumuz sokaklarda geçti. Şimdi kimse güvenip çocuğunu sokağa bırakamıyor. Asosyal çocuklar var. Biz bunu inceledik. Kanada'da çocuk köyü var. Biz de bir çocuk köyü inşa edeceğiz. Etkinlikler olacak. Bazı meslekleri birebir yapmayı öğrenecek. 100'e yakın etkinliğin olduğu bir yer olacak" dedi.

Sokak hayvanları ile ilgili mevcut sorunlar hakkında da açıklamalarda bulunan Özhaseki, "Ankara'da ciddi problemlerden biri bu. Başıboş gezen hayvanları barınağa getirip sağlık kontrolünden geçerek kısırlaştıracaksınız. Barınaklar hapishane olmamalı. Orada doğal ortamlarında bulunmalılar. Bu ortamda insanlar hayvanları sahiplenebilecekler." diye konuştu.

AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olduğunu vurgulayan Özhaseki ayrıca, AK Parti ve MHP'nin çok üzerinde bir oy alacağını düşündüğünü belirtti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.