Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması: Kendilerine çekidüzen vermiş gibi görünüyorlar

Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması: Kendilerine çekidüzen vermiş gibi görünüyorlar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Gerek NATO sekreteri ile gerek NATO temsilcileri ile görüşmeleri sürdürüyoruz. Bu konuda hassasiyetimiz kararlılıkla devam ediyor. Bu konuyla ilgili olarak Savunma Bakanlığımız NATO Genel Sekreteri ve diğer temsilcileri ile görüşmeleri de sürdürüyor. Son hafta içinde yaptığımız konuşmalarda oraya yönelik açıklamalarım sizlere de yansımıştır. Kilit atma noktasında hassasiyetimiz devam ediyor. Yunanistan bunun farkında. Bu konuda da çekidüzen vermiş gibi görünüyorlar. Bundan sonraki süreçte de Yunanistan Türkiye ile nasıl bir ilişki içerisinde olacağını düşünerek hareket edecektir. Yoksa tekrar söylüyorum bir gece ansızın gidebiliriz."

"Bizim şu anda doğal gaz noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Doğalgaz krizinde Avrupa şu anda ektiğini biçiyor. Bu kışı ciddi sıkıntıyla geçirecekler. Sayın Putin'in tutumu, ben de siz böyle yapıyorsanız, böyle yaparım diyor."

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.