Erdoğan'ın bugünkü programı da iptal edildi

Erdoğan'ın bugünkü programı da iptal edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki gün, Erdoğan'ın geçirdiği enfeksiyonun gastroenteritin (mide üşütmesi) olduğunu ve etkisinin azaldığını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlanmasının üçüncü gününde, cuma günkü seçim programlarını da iptal etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki gün, Erdoğan'ın geçirdiği enfeksiyonun gastroenteritin (mide üşütmesi) olduğunu ve etkisinin azaldığını açıklamıştı. 

Koca perşembe günü yaptığı açıklamada, "Bu sabah kendileriyle birlikteydim. Hepinize çok selamları var. Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu enfeksiyon, gastroenteritin etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten, duacı olan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti." dedi.

Salı akşamı bir televizyon röportajı sırasında hastalanan Erdoğan, çarşamba ve perşembe günkü programlarını da iptal etmişti. Program iptallerinin cuma gününe uzadığı bildirildi.

Erdoğan perşembe günü düzenlenen Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılış törenine canlı video bağlantısıyla katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun çarşamba akşamı, Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili iddiaların sosyal medyada yayılması üzerine bir açıklama yaptı.

Altun, ortaya atılan "Erdoğan'ın durumunun ciddi olduğu yönündeki iddiaları reddederek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Euronews, Mepa News

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.