İyad Kunaybi

İyad Kunaybi

Dünyanın gözü önünde katledilen Müslüman Boşnak halkı da Avrupalıydı

Dünyanın gözü önünde katledilen Müslüman Boşnak halkı da Avrupalıydı

Şimdiye kadar gazeteciler ve siyasilerden, özü şu olan beş açıklamaya şahit oldum:

"Ukraynalılar Suriyelilerle, Iraklılarla ve Afganlarla aynı değil. Onlar sarışın ve mavi gözlü Avrupalılar. Bu yüzden onlar için ayağa kalkmalı ve onların güvenliklerine önem vermeliyiz."

Hatırlayın ki tüm dünya izlerken katledilen, işkence gören ve tecavüze uğrayan Bosna Hersek Müslümanları da sarışın ve mavi gözlü Avrupalılardı.

Ancak bir şey vardı ki o, diğer Avrupalı milletlerin, onların kanının değersiz olduğunu düşünmesine neden oluyordu: Onlar Müslümandı.

Tüm bunlara rağmen, kuklalar halen okullarda çocuklarımıza, "İslam'daki şiddet metinlerini reddetmeyi" empoze etmeye çalışıyor. Çocuklarımıza İslam fetihlerini, hakkında tereddüt duyulacak bir şey olarak öğretiyorlar. Ve çözümün, herkesin uluslararası hukukun gölgesi altında toplanması olduğunu söylüyorlar.

"Onlar, bir mü’min hakkında ne bir yemin ne de bir antlaşma gözetirler." (Tevbe Suresi, 10'uncu ayet)

"Eğer Allah’ın insanları birbiriyle önleyip savması olmasaydı, yeryüzü muhakkak fesada uğrardı." (Bakara Suresi, 251'inci ayet)


İyad Kunaybi tarafından sosyal medyada paylaşılan bu değerlendirme Mepa News okurları için tercüme edilmiştir. Değerlendirmede yer alan ifadeler yazarın kendi görüşleridir ve Mepa News'in editöryel politikasını yansıtmayabilir.

Bu yazı toplam 3990 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
İyad Kunaybi Arşivi