Hindu müşteri Müslüman kuryenin getirdiği yemeği kabul etmedi

Hindu müşteri Müslüman kuryenin getirdiği yemeği kabul etmedi

Hindistan'ın Jabalpur kentinde bir Hindu müşteri, cep telefonu uygulaması Zomato üzerinden verdiği siparişi Müslüman bir çalışanın getirmesi üzerine reddetti.

Hindistan'ın Jabalpur kentinde bir Hindu müşteri, cep telefonu uygulaması Zomato üzerinden verdiği siparişi Müslüman bir çalışanın getirmesi üzerine reddetti. Şirket müşteriye "Yemeğin dini yoktur. Yemek dindir" yanıtını verdi.

Twitter'da NaMo_Sarkaar adlı kullanıcı mesajında yaşananları şöyle anlattı:

"Siparişimi Hindu olmayan bir sürücüyle göndermeleri üzerine Zomato'dan verdiğim siparişi iptal ettim. Bana siparişi iptal edemeyeceklerini, sürücüyü de değiştiremeyeceklerini söylediler. Ben de 'Para istemiyorum, siparişimi iptal edin' dedim."

NaMo_Sarkaar ikinci mesajında ise müşteri hizmetleri servisiyle yazışmasının ekran görüntüsünü paylaştı ve "Şravan (Hindular'ın Lord Şiva'ya adadıkları kutsal ay) ayındayız ve Müslüman birinin getirdiği siparişe ihtiyacım yok" dedi.

Şirketin bu müşteriye verdiği "Yemeğin dini yoktur. Yemek dindir" mesajı binlerce beğeni ve retweet aldı.

dd-005.jpg

'Üzüntü duymuyoruz'

Şirketin kurucusu Deepinder Goyal da daha sonraki mesajında "Değerlerimize karşıysa müşteri kaybetmekten üzüntü duymayız" dedi.

Az sayıda Twitter kullanıcısından destek alan müşteri birçok kişi tarafından eleştirildi.

Çoğu kullanıcı müşteriye yemeğini kendi yapması tavsiyesinde bulundu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.