İbrahim Karagül: 31 Mart’ta Türkiye’ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır

İbrahim Karagül: 31 Mart’ta Türkiye’ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, "31 Mart’ta Türkiye’ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır" dedi.

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, seçim sonuçlarına ilişkin olarak "31 Mart seçimlerine İstanbul darbesi yapılmış. Türkiye’ye darbe yapılmış. Seçimler üzerinden, sandıklar üzerinden darbe yapılmıştır" dedi. Karagül, İstanbul'un seçimlerin yenilenmesi gerektiği görüşünü dile getirdi.

İbrahim Karagül, genel yayın yönetmenliği görevini yürüttüğü Yeni Şafak'ta seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"* 31 Mart'ta Türkiye'ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır. * Bir İstanbul projesi için FETÖ'cüler kullanılmıştır. * 15 Temmuz sonrasının ilk adımları atılmıştır. * Öyleyse İstanbul'da seçimler yenilenmeli" başlığıyla yayımlanan yazısında Karagül, "Çok ince bir hesap, çok detaylı bir planlama yapılmış. Ekipler kurulmuş, hazırlıklar yürütülmüş, koordinasyon sağlanmış, kimlerin ne yapacağı, kimlere ne tür görevler verileceği belirlenmiş" ifadesini kullandı.

Karagül şöyle devam etti:

"Sandıklar üzerinden ciddi bir operasyon yürütülmüş.

Sessizce, hiç gürültü çıkarmadan, kimsenin dikkatini çekmeden bir gizli seçim darbesine girişilmiş, daha doğrusu bu yapılmış.

Mesele seçim değil. Oy pusulalarındaki olağan yanlışlıklar değil, sayım hataları değil. Mesele matematik hesapları değil.

Mesele demokrasiye inançla, seçim sonuçlarını hazmedip etmemekle alakalı değil. Mesele İstanbul'da belediyenin AK Parti'den CHP'ye geçmesi değil.

"Türkiye'ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır"

"Çok daha derin, çok daha endişe verici bir durum var ortada.

İstanbul için özel bir proje, Belediye Başkanı'nı değiştirmenin çok ötesinde bir senaryo uygulanmış.

İstanbul üzerinden bir tür Türkiye tasarımı harekete geçirilmiş, ilk adım atılmış.

Bu mesele çözülemezse, gerçek tam anlamıyla ortaya çıkarılamazsa, bir adım sonrası Türkiye'dir. Bir yere yazın bunu!

Gezi öncesi, 17-25 Aralık öncesi, 15 Temmuz öncesi uyuşukluğu, duyarsızlığı, dikkatsizliği burada da karşımızda sanki. Sakın ha, bu yeni durumu da öyle kabullenmeyin.

Açık söylüyorum: 31 Mart seçimlerine İstanbul darbesi yapılmış.. Türkiye'ye darbe yapılmış. Seçimler üzerinden, sandıklar üzerinden darbe yapılmıştır."

Yazının tamamı için

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.