İçişleri Bakanı Soylu: Çukur diye lanet bir dizi var

İçişleri Bakanı Soylu: Çukur diye lanet bir dizi var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada 'Bizim çocuklara öğretmemiz gereken bambaşka bir şeyken çocuklarımızı birileri zehirliyor' ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afetle ilgili bir toplantıda yaptığı konuşmada Çukur ve Adana Sıfır Bir dizilerine tepki gösterdi. Soylu, bu iki dizinin “çocukları zehirlediği” görüşünü dile getirirken “İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık” diye konuştu.

Soylu afetle mücadelenin sadece tek bir kurumun yapabileceği bir şey olmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye. 'Bu işle ilgili kültür adamları ne yapıyorlar?' diye. Özellikle bu dizilerle alakalı ne ortaya koyuyorlar? Bizim çocuklara öğretmemiz gereken bambaşka bir şeyken çocuklarımızı birileri zehirliyor. Buna maalesef bakıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yönünü hayra, doğru işlere döndürmeliyiz. 5 vakit namazda okunan gibi sırat-ı müstakime döndürmeliyiz."

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.