İçişleri Bakanı Soylu: Görevimiz İstanbul'a PKK sızmasını engellemek

İçişleri Bakanı Soylu: Görevimiz İstanbul'a PKK sızmasını engellemek

Soylu, dün akşam İstanbul Bağcılar’da düzenlenen 7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Festivali’nde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun “İçişleri Bakanı’nın İstanbul’da ne işi var?” eleştirilerine “Doğu ve Güneydoğu’da PKK’nın varlığını nasıl oradan kaldırmaya çalışıyorsak, görevimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı üzerinden İstanbul’a PKK’nın sızmasını engellemektir. Bu kadar açık ve net” sözleriyle yanıt verdi.

Dün akşam İstanbul Bağcılar’da düzenlenen 7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Festivali’nde konuşan Soylu, “Eğer bunu yapmazsak Aybüke Yalçın kızımıza hesabımızı ödeyemeyiz. Eğer bunu yapmazsak Bedirhan bebeğimize hesabımızı ödeyemeyiz” dedi ve ekledi:

“Biz İstanbul’u biliyoruz. Biz İstanbul’u hangi zenginlikler içerisinden nasıl bir yoksulluğa bıraktıklarını da biliyoruz. Nasıl bir beceriksizliği ve aynı zamanda nasıl bir basiretsizliği ortaya koyduklarını çok net biliyoruz.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.