"İdam gelirse seve seve destek olacağız"

"İdam gelirse seve seve destek olacağız"

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, "İdam cezasının tekrar hukuk mevzuatımıza girmesi ile ilgili bir kanun teklifi gelirse seve seve destek olacağımızı, açık seçik beyan ve ifade ediyorum. Bununla da kalmayıp idam cezasının kadın cinayetlerini, tecavüz ve terör suçlarını da kapsayacak bir genişlik ve esneklik içinde olmasını hassaten bekliyor ve ümit ediyorum. Bu çerçevede üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye de hazır olduğumuzu açıklıyorum" diye konuştu. 

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Milliyetçi Hareket Partisi'ne yönelen gün geçtikçe de büyüyen millet iradesini görmekten ziyadesiyle memnuniyet yaşadık. Allah sütü verir ama sütlacı yapacak bizleriz. Allah cevizi verir ama kırıp içini çıkartacak da bizleriz. Hem farelerin şerrini def edeceğiz hem de buğday ambarımızı doldurmanın gayretinde olacağız. Cumhur 2023'te bizatihi varlığına sahip çıkacak geleceğine sahip çıkacak hakkına sahip çıkacak hukukuna sahip çıkacak tarihine sahip çıkacak onuruna sahip çıkacak.

Cumhur İttifakı'nın önü açıktır. Zillet ittifakının siyasi ömrü ile birlikte önü de kapalıdır. Cumhur İttifakı'nın iktidar yürüyüşünü durdurmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir Zillet ittifakının sabıkalı ve sivri ortakları fazla heyecan yapmasınlar, boş hayallere kapılmasınlar. Zira havlu atıp nal toplayacakları, mağlup ve mahçup hale düşecekleri günler yakındır.

Erdoğan'ın adaylığı yasaldır, anayasaldır

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı meşrudur, yasaldır, anayasaldır. 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımız tekrardan ve yeniden hatta çok güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı seçilecektir. Türkiye'nin geleceğini Cumhur İttifakı inşa edecektir.

Hayat ışığını söndürmek boynumuzun borcudur. Marmaris'te yüreklere ateş düşüren utanmadan, sıkılmadan, vicdanı sızlamadan aileme kızdım ormanı yaptım açıklamasını yapmıştır. Şu cürete, şu şerefsize, şu zehirli sözlere bakar mısınız? Her canı sıkılan bir yeri yakarsa, her kafası bozulan ülkemize vahim bir zarar verirse milli varlığımızın nasıl koruyacağız?

İdam cezası gelirse seve seve destek olacağız

İdam cezasının tekrar hukuk mevzuatımıza girmesi ile ilgili bir kanun teklifi gelirse seve seve destek olacağımızı, açık seçik beyan ve ifade ediyorum. Bununla da kalmayıp idam cezasının kadın cinayetlerini, tecavüz ve terör suçlarını da kapsayacak bir genişlik ve esneklik içinde olmasını hassaten bekliyor ve ümit ediyorum. Bu çerçevede üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye de hazır olduğumuzu açıklıyorum."

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.